0 2 minute 5 luni

După ce, în luna decembrie a anului trecut, Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, şi omul de fotbal Milorad Vela, cel care în tinereţe a jucat la echipele din Caransebeş, au inaugurat Baza sportivă din satul Prisaca, iată că, pentru data de 2 martie, cei doi au pus la cale un eveniment similar. Este vorba, de această dată, despre Baza sportivă din Maciova, la turneu fiind invitate să participe cele mai bune echipe de fotbal din zonă, formate din copii născuţi în anul 2015.
Vor veni, aşadar, la Maciova formaţiile Poli Timişoara Nova, UTA Arad, CSM Reşiţa, Mundo Reşiţa, CFR Timişoara, AS Pădureni (Lugoj), Bistra Glimboca, Lupii Argintii Reşiţa, invitată de onoare fiind echipa Steaua Roşie Belgrad.
De asemenea, printre alţii, şi-au confirmat prezenţa Miodrag Belodedici, Flavius Stoican, Cristian Bobar, Ioan Bilan, Ionel Bungău şi Fane Mănescu.
Să mai spunem că Milorad Vela a jucat, începând din 1979, la CPL Caransebeş, fiind recunoscut ca cel mai tehnic jucător al oraşului, iar în 1983 şi 1984 a evoluat la CFR Caransebeş, echipa promovând în Divizia B, după care a fost antrenor la mai multe formaţii din România şi Serbia.
Sorin ROGOZ