0 2 minute 1 an

După ce postarea cunoscutului alpinist Cornel Galescu, referitoare la interzicerea accesului pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, a stârnit mii de reacţii în mediul online, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin mai face un pas în demersul său de a sensibiliza proprietarul, astfel încât acesta să deschidă porţile arenei sportivilor şi locuitorilor municipiului, lansând o petiţie online pe care a intitulat-o „Ne vrem stadionul înapoi!”.

„Așa cum am promis, am creat această petiție menită să atragă atenția cu privire la situația Stadionului CFR Caransebeș. Prin semnarea ei, vă exprimaţi dorința ca această infrastructură sportivă să fie din nou accesibilă locuitorilor orașului nostru. Sperăm să fim cât mai mulți semnatari și să sensibilizam factorii decizionali în a găsi o soluție care să redeschidă porțile spre sănătate și educație, aspecte de care copiii noștri au atât de mare nevoie.

Doar împreună putem lupta pentru refacerea identității noastre locale!

Arena sportivă a contribuit la identitatea acestui oraş încă de la construirea ei. Este inadmisibil ca un municipiu, în secolul XXI, să nu beneficieze de o infrastructură pentru practicarea sportului.

Fac precizarea că această incintă sportivă a fost atribuită prin sentinţă judecătorească unei asociaţii care nici măcar nu are sediul în municipiul Caransebeş.

Dorim găsirea unor soluţii legale pentru ca acest teren să poată fi din nou folosit de către cetăţenii oraşului de pe Timiş şi Sebeş”.

Petiţia poate fi găsită la adresa: https://www.petitieonline.com/ne_vrem_stadionul_inapoi?fbclid=IwAR2eERedb39_eBoZxwY9qwxZNx08IG-nJhWpGw37LZl7IjiF5P1I2h-Gsng

Sorin ROGOZ