0 2 minute 2 ani

După ce în prima zi, joi, la Serbările Cetăţii, caransebeşenii au avut parte de o seară folclorică de excepţie, în care vremea a ţinut cu ei şi pe scenă au oferit recitaluri de cea mai înaltă ţinută Olanii, Ţunea Band, Stana Stepanescu şi Luci Dugă, vineri gugulanii nu au mai avut acelaşi noroc, vremea fiindu-le potrivnică atât lor, cât şi artiştilor DJ Mr. X, folk-istei Anne-Marie Szaniszlo din Caransebeş, DJ Bianca şi Natalia, lui Cristi Iakab şi trupei The Road Band, Mirunei Iova, care, de câţiva ani, locuieşte la Bucureşti, şi reşiţeanului Dean Bowman, spectatorii venind, chiar şi în aceste condiţii vitrege, în Parcul Teiuş.

Nici seara de sâmbătă nu a adus o îmbunătăţire a condiţiilor meteo, astfel că recitalurile oferite de cei mai aşteptaţi artişti s-au desfăşurat pe o ploaie de toamnă autentică. Acest lucru nu i-a împiedicat însă pe caransebeşeni să vină şi aşa în număr mare, de câteva sute, pentru a-i asculta şi a cânta, în cea mai mare parte a timpului, cu Fely şi cu Carla’s Dreams, aflaţi la prima lor prezenţă în muncipiu, cu toţii respectându-şi statutul şi oferind un spectacol de cea mai bună calitate, băieţii din Republica Moldova prelungindu-şi concertul până aproape de miezul nopţii.

Astăzi, în ultima zi a manifestării, vor evolua DJ Mr. X şi DJ Locodam, Vibe şi Ionuţ Galani, şi va avea loc un moment de acrobaţii cu foc susţinut de Amor Flammis, totul urmând să se încheie cu lansarea de lampioane.

Bogdan NAUM

Foto: Mihai OANCEA