0 2 minute 4 săptămâni

Cetăţenii din municipiul Caransebeş, oraşele Oţelu Roşu, Băile Herculane şi comunele limitrofe nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la Reşiţa pentru preschimbarea permisului de conducere sau înmatricularea unui vehicul. Începând cu data de 13 mai, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraş-Severin va avea un sediu secundar în municipiul Caransebeş, situat pe strada Nicolae Corneanu nr. 12, ne-a informat Cancelaria Prefectului.
Activitățile desfășurate la sediul de lucru secundar sunt următoarele: preluarea și soluționarea cererilor de emitere a permiselor de conducere cu excepția preschimbării permiselor de conducere străine cu documente similare românești; preluarea și soluționarea cererilor pentru înmatricularea vehiculelor cu numere definitive; preluarea și soluționarea cererilor pentru înmatricularea vehiculelor cu numere provizorii; preluarea și soluționarea cererilor pentru radierea vehiculelor.
Programul de lucru cu publicul va fi de luni până joi, între orele 08:30 – 16:00, după cum urmează :
► 08.30 – 11.30 pentru înmatricularea vehiculelor şi radieri;
► 12.00 – 15.00 pentru preschimbarea permiselor;
► 15.00 – 16.00 pentru eliberarea documentelor.
„Măsura deschiderii sediului secundar facilitează mobilitatea și accesibilitatea serviciilor în beneficiul locuitorilor judeţului nostru, reprezentând totodată un angajament al Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin de a crea un mediu administrativ mai eficient şi mai prietenos pentru aceştia” se mai arată în comunicatul de presă al Cancelariei Prefectului.
Bianca METEŞ