0 2 minute 2 ani

În perioada 7-11 decembrie, în capitala Iranului, la Teheran, se va desfăşura Campionatul Mondial de Culturism pentru Juniori, respectiv Campionatul Mondial de Fitness Challenge Masculin. La această competiţie, Caransebeşul va fi reprezentat de multiplul campion Dorian Armaş şi de juniorul Vasile Petrică, sportiv care este campion naţional la categoria Juniori +70 kg. Ambii vor concura la categoria Classic bodybuilding, Dorian Armaş la Masters, iar Vasile Petrică la Juniori 16-20 de ani.

Cei doi vor ajunge marţi la Bucureşti, iar seara vor pleca cu avionul spre Teheran, urmând să intre în concurs în cursul zilei de joi, 8 decembrie.

„Sper să ne întoarcem cu rezultate cât mai bune de la Teheran. În ceea ce mă priveşte, vă asigur că voi avea cel puțin forma de la Campionatul Mondial din Spania, de la începutul lunii noiembrie, dacă nu și mai bună. După această competiţie, sper să mă pot bucura și eu de puţină relaxare pe toate planurile, pentru ca a fost un an foarte solicitant pentru mine”, ne-a spus Dorian Armaş.

Sorin ROGOZ