0 2 minute 3 ani

Lotul Naţional de Culturism şi Fitness al României a plecat în cursul acestei dimineţi spre Spania, la Santa Susanna, unde, în perioada 3-8 noiembrie, se va desfăşura  Campionatul Mondial de Culturism și Fitness – IFBB World Championships 2021. Din delegaţia ţării noastre face parte şi caransebeşeanul Dorian Armaş, despre ale cărui performanţe sportive obţinute anul trecut ziarul nostru a relatat la momentul respectiv.

El a obţinut titlul de Campion Naţional în luna august, la Sibiu, la categoria Masters (peste 40 de ani) şi un loc II la Seniori – Clasic Fizic, rezultate pentru care a fost selecţionat în Lotul Naţional, iar la Campionatele Balcanice de Culturism şi Fitness de la Drobeta Turnu Severin, desfăşurate în septembrie 2020, a obţinut medalia de aur şi titlul de Campion balcanic la categoria Masters MGI Bodybuilding Classic – Open.

Cu puţin timp în urmă, am luat legătura cu Dorian Armaş, care se pregătea de proba cântarului, iar acesta ne-a spus că se simte foarte onorat de convocarea lui la lot şi de faptul că poate reprezenta România şi Caransebeşul la această importantă competiţie.

Sorin ROGOZ