0 2 minute 2 ani

În această dimineață, la ora 03.40, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au observat un autoturism care circula din direcția Balta Sărată către Calea Orșovei, condus de un bărbat aflat singur în automobil.

Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, s-a procedat la urmărirea autovehiculului aproximativ 3 kilometri, până pe Strada Spitalului, conducătorul auto părăsind partea carosabilă și intrând pe un drum neamenajat spre câmp, unde a abandonat maşina și a încercat să fugă pe jos, fiind prins și imobilizat de polițiști, ne-a informat cms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 29 de ani, din Caransebeș, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, și continuă cercetările.

Bogdan NAUM