0 2 minute 2 ani

Joi, 20 ianuarie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma vizualizării unor imagini video apărute pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două, în municipiul Caransebeș.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că ieri, în jurul orei 10, în pauza dintre orele de curs, cele trei minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ. În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânăra de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față, am fost informaţi de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști. (B. Meteş)