0 2 minute 6 luni

În ultima ședință ordinară, la propunerea viceprimarului Felician Pasere, consilierii locali caransebeșeni au discutat pe marginea Căminului Cultural de la Jupa, administrat de o asociație culturală, și despre cât de benefic este acesta pentru locuitorii cartierului.

„Această asociație nu face nimic pentru cetățeni. Eu am mai discutat cu oamenii și mi-au spus că nu a fost deloc benefică pentru ei. Prin hotărâre de consiliu, noi putem să anulăm contractul încheiat cu această asociație și de aceea am zis să discut asta cu dumneavoastră. Probabil că fiecare are o rudă sau un prieten la Jupa și puteți să-i întrebați dacă acest cămin a fost benefic sau nu, continuăm sau nu în această formulă. Din câte mi s-a spus, căminul nu a adus niciun plus pentru comunitate. Dacă e încă în picioare contractul, în următoarea ședință, dacă sunteți de acord, îl anulăm, și atunci să se ocupe de el cineva din cadrul Primăriei”, a spus Felician Pasere.

Din discuțiile purtate între consilieri a mai reieșit că acest cămin este închis în majoritatea timpului, iar accesul în interior se face doar contra cost.

Bianca METEŞ