0 2 minute 2 săptămâni

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 68 de ani, din comuna Glimboca, care a plecat de la domiciliu și până în prezent nu a revenit la adresă.
Polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au fost sesizați despre faptul că ALION GELU a plecat în data de 2 mai de la domiciliul din comuna Glimboca și până în prezent nu a revenit.
Semnalmente: 1,70 metri înalțime, greutate 70 kg, ochi căprui, păr alb, tuns scurt, piele de culoare deschisă, mers șchiopătat.
La data plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, blugi de culoare albastră și ghete de culoare închisă.
De la momentul sesizării, polițiștii au efectuat verificări în localitățile Glimboca și Oțelu Roșu, în zonele pe care persoana obișnuia să le frecventeze, precum și la unitățile spitalicești, fără ca bărbatul să fie găsit până în prezent, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. (G. Luca)