0 2 minute 6 luni

Marţi, 14 noiembrie, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din județul Maramureș, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel – ne-au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin –, în data de 26 octombrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în dimineața zilei de 23 octombrie, în jurul orei 03.30, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, într-o locuință din satul Bucova, de unde ar fi sustras 1.450 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 38 de ani, din județul Maramureș, muncitor zilier în zonă. Cel în cauză este bănuit că în zilele de 23 și 24 octombrie ar fi pătruns de trei ori în locuința din satul Bucova, de unde ar fi sustras 1.450 de lei.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin. (G. Luca)