0 2 minute 2 ani

Peste 230 de poliţişti cărășeni au acționat zilnic, în perioada 15-17 iulie, pentru siguranța comunității și pentru ca manifestările organizate în judeţul nostru să se desfăşoare fără evenimente nedorite.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, la sfârşitul săptămânii trecute au fost reținute 40 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. De asemenea, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112 au fost primite în această perioadă 151 de solicitări, la care polițiștii au intervenit cu operativitate. Totodată, au fost înregistrate 36 de infracțiuni, dintre care şapte la regimul circulației rutiere, ne-a informat cms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În noaptea de 16 spre 17 iulie, se arată în comunicatul de presă, la ora 02.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au oprit pentru control, pe Calea Timișoarei, un autoturism condus de un bărbat din municipiu. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mădălina DOMAN