0 2 minute 1 an

În cursul zilei de ieri, 21 iunie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de un angajat al unei săli de jocuri de noroc din municipiu, despre faptul că în 6 iunie, în timp ce se afla la locul de muncă, un bărbat necunoscut l-ar fi indus în eroare și i-ar fi sustras 2.100 de lei.

Din cercetările efectuate, în aceeași zi, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit, un bărbat de 53 de ani, din București. Astfel, acesta este bănuit că în data de 6 iunie, în jurul orei 16, i-ar fi cerut angajatului să îi schimbe suma de 2.500 de lei în bancnote în cupiură de 100 de lei, iar ulterior s-ar fi răzgândit, cerând să îi schimbe banii în bancnote în cupiură de 5 lei, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Într-un moment de neatenție a angajatului, bărbatul de 53 de ani ar fi introdus în buzunar 2.100 de lei din banii primiți de la acesta, apoi și-ar fi luat înapoi cei 2.500 de lei care a cerut să-i fie schimbați și ar fi părăsit localul. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. (M. Doman)