0 2 minute 3 săptămâni

Tinerii sunt cea mai importantă resursă pe care județul nostru o are, sunt motorul schimbării și garanția că viitorul va fi unul mai bun pentru noi toți.
Ziua Tineretului este momentul să celebrăm energia, determinarea și angajamentul nostru pentru schimbare și să sărbătorim spiritul de inițiativă și dorința de a face din Caraș-Severin un județ modern, european.
Vom face tot posibilul pentru a crea oportunități și a oferi susținere tinerilor din Banatul de Munte, astfel încât să nu mai fie nevoiți să plece din țară, în căutarea unui viitor mai bun. Principalul nostru scop este ca fiecare tânăr din județul nostru să își poată face un rost aici, acasă.
Ne dorim să rămânem cât mai mulți în Reșița, Caransebeș, Băile Herculane, Oțelu Roșu, Bocșa, Anina, Oravița, Moldova Nouă, și să facem o echipă puternică, una care să pună umărul la schimbare, fiind ferm convinși că noi, tinerii, suntem cei care vor face din Caraș-Severin un județ de care să fim mândri atât noi, cât și părinții ori bunicii noștri!
Andra STROE,
Președinte TNL Caraș-Severin