0 2 minute 2 ani

Vineri, 9 decembrie,  la ora 23.36, polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Sub Margine, comuna Armeniş, a fost găsită o persoană decedată, pe stradă, lângă o bicicletă. Polițiștii care s-au deplasat imediat la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din județul Teleorman, muncitor sezonier la un localnic din Sub Margine, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În urma examinării sumare a cadavrului s-a constatat că bărbatul prezenta o lovitură la nivelul capului și o plagă înțepată la nivelul inimii. Cercetările au fost efectuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, stabilindu-se faptul că, pe fondul consumului de alcool, între victimă și un bărbat de 52 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan în locuința celui din urmă, iar acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un cuțit în zona inimii. Imediat după aceea, victima în vârstă de 46 de ani ar fi părăsit locuința celui de 52 de ani, deplasându-se aproximativ 150 de metri pe bicicletă, moment în care ar fi căzut pe partea carosabilă, loc în care a fost observat de un localnic care a sunat la SNUAU 112.

Bărbatul de 52 de ani a fost reținut vineri, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind prezentat ulterior judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Bogdan NAUM