0 2 minute 2 ani

Orice sfârşit de an aduce cu sine, în primul rând, bilanţuri şi clasamente, iar celor mai merituoşi, indiferent de domeniu, li se oferă premii sau diplome, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru activitatea depusă. Este şi cazul atletei caransebeşene Liliana Dragomir, care a fost nominalizată în Topul celor mai buni sportivi din Arad.

Iată ce a scris pe pagina sa de Facebook sportiva din Caransebeş legitimată la CSU Arad, după ce a participat, joi, la festivitatea de premiere oficiată de conducerea administrativă a oraşului de pe Mureş: „Anul 2021 pentru mine a fost plin de concursuri și pentru asta le mulțumesc celor care au făcut posibil acest lucru. Mulțumiri sponsorilor. Am fost nominalizată în Topul celor mai buni sportivi din Arad.

Mulțumesc Primăriei Arad.

Îi mulțumesc domnului director Șerban Ovidiu, Clubului Universitatea Arad. Mai vreau să mulțumesc antrenorului Călin Dragomir pentru că mă susține şi mă ajută să ating performanțe la care cu mulți ani în urmă doar visam, împreună cu terapeutul Marius Durle!

P.S. Nimeni nu este perfect, iar eu nu-mi doresc asta, doar să fac ce-mi place, să alerg și să-mi trăiesc viața în cel mai frumos mod.

Toate lucrurile din viața mea nu au fost la întâmplare și vreau să vă spun că în orice rău este un mare bine, doar că noi singuri trebuie să-l vedem”.

Sorin ROGOZ