0 3 minute 5 luni

Marţi, 5 martie, sediul USR Caransebeș a fost gazda Alianței Dreapta Unită. În urma discuțiilor și negocierilor purtate de reprezentanții celor trei partide – Uniunea Salvați România (USR), Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară (PMP) – a fost desemnat candidatul comun al alianței.
Astfel, Alianța Dreapta Unită ne-a anunțat că Arin Ispas este candidatul său oficial pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș.
Conform comunicatului primit la redacţie, Arin Ispas, o figură bine-cunoscută în municipiu, este un lider dedicat și experimentat, cu o viziune progresistă și soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă orașul. Cu o carieră solidă în sectorul privat și cu o implicare activă în viața civică a Caransebeșului, Arin Ispas este pregătit să conducă orașul către un viitor mai bun.
„Este o onoare și o responsabilitate enormă să fiu desemnat candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Caransebeșului. Împreună, vom lucra pentru a aduce schimbările de care orașul nostru are atât de multă nevoie. Vom investi în infrastructură, în educație și în serviciile sociale, pentru a asigura un mediu prosper și sigur pentru toți locuitorii noștri”, a declarat Arin Ispas.
Arin Ispas este născut în Caransebeș. Are 54 de ani, este căsătorit și are un copil. Constructor în specializările civile, industriale și agricole, are propriul birou de proiectare, în cadrul căruia activează din 1997.
„Alianța Dreapta Unită își asumă angajamentul de a colabora cu comunitatea, de a asculta nevoile cetățenilor și de a acționa în interesul lor comun. Echipa noastră este determinată să aducă transparență, eficiență și integritate în administrația locală, pentru a transforma Caransebeșul într-un loc mai bun pentru toți”, se mai arată în comunicatul primit la redacţie.
Bianca METEŞ