0 3 minute 7 luni

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal, Filiala Caraş-Severin, Andra Stroe, s-a adresat recent generaţiei #ALTFEL, spunând că schimbarea nu se va produce dacă aceasta aşteaptă alte persoane sau alte vremuri.

„Noi suntem cei pe care îi aşteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm. Am hotărât să începem un dialog cu generaţia #ALTFEL, să construim împreună ceea ce ne dorim să trăim.

Este o provocare pe care v-o adresăm, este un salut făcut cu prietenie tuturor celor care vor să se implice, să propună, să atenționeze în mod obiectiv folosind toate argumentele pentru a se implica în viața socială și politică. Nu putem realiza singuri, ci doar în echipă, iar vârsta ne permite să găsim puterea necesară pentru a schimba societatea în bine.

Adresez acest îndemn cu intenția de a reuși să fim cât mai mulţi tineri implicați în societate, deoarece succesul nu este mereu ceea ce reușim pentru noi, de multe ori este mai important ceea ce îi inspirăm pe ceilalți să facă.

Ținând cont de alegerile precedente, în care TNL a reușit să trimită peste 1.100 de tineri în administrațiile locale, ceea ce este un record la nivel național comparativ cu oricare altă organizaţie de tineret, avem nevoie în continuare de infuzia de tinerețe care să împrospăteze clasa politică pentru a reuși cu adevărat să ne hotărâm viitorul și să încurajăm și alți tineri liberali să își asume rolul de candidat în următoarele rânduri de alegeri. Scopul Tineretului Național Liberal pentru anul electoral 2024 este ca fiecare UAT din România să aibă cel puțin un ales local tânăr. 3.228 de tineri aleși locali pentru 2024 nu este doar un număr, ci reprezintă un tânăr ales din rândurile TNL în fiecare localitate din țara noastră.

Avem un singur scop, unitate în interesul României și totodată al nostru, al generației #ALTFEL.

Generația #ALTFEL, din care și tu faci parte!

Ai idei, nemulţumiri, te simţi neluat în seamă, scrie-ne pe online, caută-ne și noi îți vom răspunde. Acest lucru aduce cu sine promisiunea că preocupările, aspirațiile și nevoile noastre, ca tineri, vor fi subiectul dezbaterilor parlamentare”, a scris preşedintele TNL Caraş-Severin, Andra Stroe, pe pagina sa de socializare.

Mădălina DOMAN