0 2 minute 1 an

O delegație a aleșilor locali PNL condusă de senatorul Marcel Vela, printre care s-au numărat edilii Petru Crîsnic de la Glimboca, Doru Cîrdei – Zăvoi, Romeo Răduţă –  Băuţar şi Ioan Rusu de la Ezeriş, a făcut o vizită de lucru la Bruxelles, la invitația europarlamentarului Rareș Bogdan, susținută de către PE.

„Cu ocazia vizitei la Parlamentul European, președintele PNL Caraș-Severin și echipa sa au transmis deputaților europeni doleanțele bănățenilor, mulțumind grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), din care face parte și PNL, pentru susținerea proiectelor destinate dezvoltării Banatului de Munte, o zonă reprezentativă pentru Uniunea Europeană, vorbind și despre importanța intrării României în Spațiul Schengen.

Totodată, s-au purtat discuții pe baza implementării proiectelor europene actuale și a atragerii de noi finanțări în viitor, ca unică soluție de modernizare a României și Caraș-Severinului”, se arată pe pagina de socializare a Organizaţiei Judeţene a PNL. (B. Meteş)