Caransebes .ro -Prefectul incepe seria audientelor in teritoriu Caransebes .ro -Prefectul incepe seria audientelor in teritoriu

Prefectul incepe seria audientelor in teritoriu

23 Iulie 2018

Institutia Prefectului - Judetul Caras-Severin reia începand din aceasta saptamana programul de audiente acordate în teritoriu de prefectul judetului, Matei Lupu.

Sesiunea de audiente va avea loc joi, 26 iulie, la Baile Herculane. Întalnirea prefectului cu cetatenii interesati, care sunt asteptati sa vina si din localitatile din întreaga zona pentru a-si expune problemele, de competenta legala a Institutiei Prefectului, va avea loc în sala de sedinte a Primariei Orasului Baile Herculane, cu începere de la ora 11,00. Înscrierea solicitantilor se face zilnic, pana la data audientei, între orele 8,30 si 15,30, personal, la secretariatul Primariei Orasului Baile Herculane. De asemenea, la numarul de telefon 0255-210459, consilierii din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare si Relatii Publice al Institutiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetatenilor interesati, dar si problematica la care doresc sa se refere în întalnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, dupa urmatorul program: luni si marti, între orele 8,30- 16,00; miercuri, între 8,30 – 18,00.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top