Caransebes .ro -Consilier local din Zavoi declarat de ANI in conflict de interese administrativ Caransebes .ro -Consilier local din Zavoi declarat de ANI in conflict de interese administrativ

Consilier local din Zavoi declarat de ANI in conflict de interese administrativ

9 Iulie 2018

Agentia Nationala de Integritate a anuntat luni ca nu mai putin de 20 de politicieni au fost gasiti in conflict de interese sau incompatibilitate.

Printre persoanele gasite ca au incalcat legea se afla si Alexe Muntean, consilier local in cadrul Consiliului Local Zavoi. Conform Agentiei Nationale de Integritate, Alexe Muntean, in exercitarea mandatului de consilier local (2012 – 2016) a luat parte la deliberarea si adoptarea unei Hotarari a Consiliului Local, desi avea un interes personal patrimonial în problema supusa dezbaterilor consiliului local. Persoana evaluata a încalcat astfel dispozitiile art. 77 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu dispozitiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001. ”Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. MUNTEAN ALEXE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la aparare”, au precizat reprezentantii ANI.

 

Yam Yam

Articole înrudite

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top