Caransebes.ro -Ploile din ultima perioada fac din nou apa nepotabila la Caransebes Caransebes.ro -Ploile din ultima perioada fac din nou apa nepotabila la Caransebes

(UPDATE) Ploile din ultima perioada fac din nou apa nepotabila la Caransebes

15 Iunie 2018

Societatea S.C. AQUACARAS S.A anunta ca datorita ploilor abundente din ultimele zile calitatea apei brute din Lacul Zervesti s-a înrautatit.

Compania care se ocupa de distributia apei in municipiul Caransebes a precizat ca valorile corespunzatoare categoriei A 1 prevazute de HG100/2002, respectiv NTPA 013/2002 au fost depasite. “Capacitatile de tratare ale Uzinei de Apa din Municipiul  Caransebes au fost depasite nemaifiind posibila asigurarea conformarii pentru parametrii : “Culoare” si “Turbiditate”,  conform cerintelor Legii 458/2002, forma consolidata în 2017. Apa furnizata este dezinfectata si corespunde cerintelor Legii 458/2002, forma consolidata în 2017, la toti parametrii bacteriologici, putand fi utilizata fara riscuri, de populatie. Operatorul va reveni cu informatii si va anunta public imediat ce apa furnizata se va încadra în totalitate în parametrii de potabilitate”, a anuntat conducerea Aquacaras.

UPDATE : Aquacaras a anuntat ca apa este potabila incepand de marti.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top