Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Viceprimarul PSD de la Marga , Domnosie Latcu gasit INCOMPATIBIL caransebes.ro -Viceprimarul PSD de la Marga , Domnosie Latcu gasit INCOMPATIBIL foto: facebook.com

Alt ales local in vizorul ANI. Viceprimarul PSD de la Marga, Domnosie Latcu, gasit INCOMPATIBIL

6 Decembrie 2016
Yam Yam

Agentia Nationala de Integritate a anuntat marti ca viceprimarul comunei Marga a fost gasit in stare de incompatibilitate.

Domnosie Latcu s-a aflat în stare de incompatibilitate întrucat, în perioada 25 iunie 2012 – 18 octombrie 2016 a detinut simultan functia de viceprimar si calitatea de comerciant persoana fizica în cadrul Latcu Domnosie Persoana Fizica Autorizata, încalcand astfel Legea nr. 161/2003. Daca raportul ANI nu va fi anulat de o sentinta judecatoreasca , „Persoana […] fata de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica […] pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a încetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la încetarea mandatului”, a anuntat Agentia Nationala de Integritate. Domnosie Latcu nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la aparare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top