Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Borcean atrage atentia directorilor din unitatile de invatamant sa nu tina copiii in frig caransebes.ro -Borcean atrage atentia directorilor din unitatile de invatamant sa nu tina copiii in frig foto: caransebes.ro

Deocamdata nu sunt probleme. Borcean atrage atentia directorilor din unitatile de invatamant sa nu tina copiii in frig

28 Noiembrie 2016
Yam Yam

Primaria Caransebes a facut verificari in toate unitatile de invatamant pentru a  se asigura ca sistemul de incalzire functioneaza fara probleme.

In niciuna dintre gradinitele sau scolile verificate nu au fost gasite deficiente, astfel ca elevii si prescolarii isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii. Primarul municipiului Caransebes, Felix Borcean, a declarat pentru caransebes.ro ca va face vizite inopinate pentru a vedea daca directorii au luat toate masurile necesare pentru ca orele de curs sa se desfasoare fara probleme. ”Sistemele de incalzire au fost puse in functiune de cateva saptamani si pana acum nu au fost constatate deficiente. Le cer directorilor ca atunci cand observa disfunctionalitati sa sesizeze imediat problemele pentru a putea interveni rapid. Nu tolerez ca in unitatile de invatamant sa fie frig. Eu vin din invatamant si stiu cel mai bine cat de important e sa fie caldura in salile de clasa”, a declarat Borcean. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top