caransebes .ro -Consilier local in conflict de interese caransebes .ro -Consilier local in conflict de interese foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Consilier local in conflict de interese. Cum ar fi incalcat legea

22 Septembrie 2017

Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a descoperit in conflict de interese un consilier local din Caras-Severin.

Ilie Nemes, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Cornereva, judetul Caras-Severin este acuzat ca in perioada detinerii calitatii de consilier local, a participat la deliberarea si adoptarea unei Hotarari prin care s-a aprobat închirierea unor suprafete de teren din golul alpin al comunei Cornereva la crescatorii de animale persoane fizice din comuna. Ulterior, persoana evaluata, în calitate de concesionar, a încheiat un Contract de concesiune pentru terenuri-categoria de folosinta pasune cu Consiliul Local al comunei Cornereva, în calitate de concedent, avand ca obiect terenul în suprafata de 16 ha, categoria de folosinta pasune, durata contractului fiind stabilita la 3 ani. De asemenea, persoana evaluata a participat la deliberarea si adoptarea unei Hotarari prin care s-a modificat durata contractului de închiriere mentionat mai sus, la o perioada de 5 ani. Astfel, persoana evaluata a încalcat dispozitiile art. 70 si art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozitiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 si cu dispozitiile art. 75 si art. 77, alin. (1) din Legea nr. 393/2004, a anuntat Agentia Nationala de Integritate.

 

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top