caransebes .ro -Caransebesul poate lua pana la 10 milioane de euro de la Uniunea Europeana caransebes .ro -Caransebesul poate lua pana la 10 milioane de euro de la Uniunea Europeana foto : caransebes.ro

Cu putin noroc, Caransebesul poate lua pana la 10 milioane de euro de la Uniunea Europeana. Ghidul accesarii fondurilor a fost lansat in consultare publica

13 Iulie 2017

Caransebesul are o noua ocazie de a accesa fonduri nerambursabile.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a dat spre consultare publica, Ghidul solicitantului pentru Axa prioritara 3 – „Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon", Prioritatea de investitii - „Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilitatii urbane multimodale durabile si a masurilor de adaptare relevante pentru atenuare".

 Obiectivul specific 3.2 – „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazata pe planurile de mobilitate urbana durabila", Apelul de proiecte dedicat sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii cu numarul POR/2017/3/3.2/1/SUERD. Acest apel se adreseaza, în principal, unitatilor administrativ-teritoriale orase si municipii din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta, cu exceptia municipiilor resedinta de judet.

 Valoarea totala eligibila a unui proiect, echivalenta în lei la cursul de schimb InforEuro valabil la data publicarii ghidului specific, este de minimum 500.000 euro si de maximum:

- 5.000.000 euro, pentru orasele/municipiile cu o populatie sub 20.000 de locuitori;

- 10.000.000 euro, pentru municipiile cu o populatie de peste 20.000 de locuitori.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top