caransebes.ro -Inspector in cadrul Primnariei Otelu Rosu gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate caransebes.ro -Inspector in cadrul Primnariei Otelu Rosu gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate foto: caransebes.ro

Inspector in cadrul Primariei Otelu Rosu gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

8 Iunie 2017

Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a gasit in incompatibilitate un inspector din cadrul Primariei Otelu Rosu.

ANI sustine ca Ion Panescu, inspector principal în cadrul Compartimentului Protectia Muncii si Protectia Civila din cadrul Primariei orasului Otelu Rosu, judetul Caras-Severin, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 14 mai 2013 – 04 iunie 2015, în exercitarea functiei publice de inspector principal în cadrul Compartimentului Protectia Muncii si Protectia Civila din cadrul Primariei orasului Otelu Rosu, a desfasurat activitati remunerate prin ”Panescu V. Ion Întreprindere Individuala”, care sunt în legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public, încalcand astfel dispozitiile art. 96, alin (1) din Legea nr. 161/2003, potrivit caruia „Functionarii publici, functionarii publici parlamentari si functionarii publici cu statut special pot exercita functii sau activitati în domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice. Functionarii publici, functionarii publici parlamentari si functionarii publici cu statut special pot exercita functii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public, functionar public parlamentar sau functionar public cu statut special, potrivit fisei postului”, a anuntat Agentia Nationala de Integritate.

 

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top