caransebes.ro -Prefectul de Caras-Severin reia audientele in teritoriu caransebes.ro -Prefectul de Caras-Severin reia audientele in teritoriu

Intalnire programata la Otelu Rosu. Prefectul de Caras-Severin reia audientele in teritoriu

2 Iunie 2017

Institutia Prefectului - Judetul Caras-Severin reia începand de saptamana viitoare programul de audiente acordate în teritoriu de prefectul judetului, Florenta Maria Albu.

Prima sesiune de audiente în teren va avea loc joi, 8 iunie, la Otelu Rosu. “Întalnirea doamnei prefect cu cetatenii interesati, care sunt asteptati sa vina si din localitatile din întreaga zona pentru a-si expune problemele, de competenta legala a Institutiei Prefectului, va avea loc în sala de sedinte a Consiliului Local, de la sediul Primariei Orasului Otelu Rosu, cu începere de la ora 11,00. Înscrierea solicitantilor se face zilnic, pana la data audientei, între orele 8,30 si 15,30, personal, la registratura Primariei Orasului Otelu Rosu”, a anuntat Institutia Prefectului Caras Severin. De asemenea, la numarul de telefon 0255-210459, consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare si Relatii Publice al Institutiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetatenilor interesati, dar si problematica la care doresc sa se refere în întalnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, dupa urmatorul program: luni, marti si joi, între orele 8,30- 16; miercuri, între 8,30 – 18,00; vineri, între 8,30 – 13,30.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top