0 2 minute 12 luni

La sfârşitul săptămânii trecute, în 8 şi 9 iulie, la Craiova s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de Seniori şi U23 la atletism. La această competiţie, Adela Bălţoi-Dumitrescu, legitimată la CSM Caransebeş, unde este antrenată de Călin Dragomir, şi Sportul Feroviar Bucureşti, a câştigat medalia de aur la proba de 5.000 de metri şi medalia de bronz în cursa de 3.000 de metri obstacole.

„Deși nu am pregătit aceste probe, sunt foarte recunoscătoare şi mândră de ce am realizat şi, chiar dacă pentru unii nu pare mare lucru, pentru mine este o mare realizare.

Nu este ușor să pregăteşti maratonul și să susții intensitatea în cursele de pistă. Nu pot decât să mă bucur de victorie.

Este prima medalie la Naționale în proba de 5.000 m și sunt foarte bucuroasă că am reușit să îmi adaug în palmares încă un aur, dar și un bronz la obstacole.

Cursa de 3.000 m obstacole mi-a pus ceva probleme, tehnica săriturii peste obstacol nu m-a ajutat foarte mult, dar nu pot decât să fiu mulțumită şi plină de recunoștință că am prins podiumul.

Mulţumesc tuturor celor care mă susțin și îmi sunt alături!”, a scris campioana pe pagina sa de socializare.

Sorin ROGOZ