caransebes.ro - Patru persoane au ajuns la politie pentru infractiuni la regimul silvic caransebes.ro - Patru persoane au ajuns la politie pentru infractiuni la regimul silvic

Politistii au inceput anul in forta. Patru persoane au ajuns la politie pentru infractiuni la regimul silvic

8 Ianuarie 2017

Politistii caraseni au inceput anul in forta si au demarat cercetari in ceea ce ii priveste pe cinci caraseni care au taiat sau transportat ilegal material lemnos.

Pe strada Ardealului din Caransebes, politistii Sectiei 2 de Politie Rurala au identificat un barbat de 31 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitara 1,5 mc material lemnos de foc, specie carpen, fara a detine aviz de însotire. Barbatul a fost sanctionat contraventional iar lemnul de foc a fost confiscat. In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca materialul lemnos transportat de barbat a fost taiat ilegal de doi tineri în varsta de 17, respectiv 20 de ani, din padurea comunala Obreja, motiv pentru care, pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal pentru taiere ilegala si furt de arbori. De asemenea, pe raza localitatii Voislova, politistii Sectiei 10 de Politie Rurala Otelu Rosu au oprit pentru control un autoturism condus de o tanara de 21 de ani, din Rusca Montana, care transporta 1 mc lemn de foc, esenta fag, fara a detine documentele prevazute de lege. Materialul lemnos a fost confiscat iar tanara a fost sanctionata contraventional.

Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top