Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Episcopul Caransebesului, Lucian, in vizita la centrele de copii si batrani caransebes.ro -Episcopul Caransebesului, Lucian, in vizita la centrele de copii si batrani foto : episcopiacaransebesului.ro

Episcopul Caransebesului, Lucian, in vizita la centrele de copii si batrani

21 Decembrie 2016
Yam Yam

 Preasfintitul Parinte Lucian, Episcopul Caransebesului continua traditia si viziteaza si in acest an o serie de centre sociale pentru copii si batrani.

Parintele si-a facut un obicei ca in preajma sarbatorilor sa se afle alaturi de cei care au nevoie de ajutor spiritual, astfel ca si in ultimele zile au primit vizita ierarhului copii si batrani din Protopopiatul Caransebes, precum si crestinii din Parohia Salbagelul Nou. “Ziua a debutat în Parohia Salbagelul Nou cu prilejul sarbatoriri Sfantului Nicolae pe stil vechi, unde credinciosii, în mare parte ucraineni, au sustinut un concert de colinde în limba materna. De asemenea, Corul Episcopiei Caransebesului, cel care l-a însotit pe ierarh în aceasta actiune, a adus bucuria sarbatorilor de iarna, prin colindul lor, copiilor si tuturor credinciosilor acestei parohii, iar Preasfintitul Lucian le-a oferit cadouri si calendare. Actiunea filantropica a continuat la Caminul pentru persoane varstnice din Sacu, precum si la Centrul de plasament „Casa noastra” din Zagujeni, unde copiii au pregatit un program artistic de colinde si poezii specifice perioadei. Tot în aceasta zi a fost vizitat si Asezamantul social-monahal „Sfanta Treime” din Glimboca, unde beneficiari sunt peste 40 de persoane varstnice, care au primit daruri, iconite si calendare în sunetul colindelor”, a anuntat Episcopia Caransebesului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top