Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -1 like = 10 Kwh pentru Scoala Speciala Caransebes caransebes.ro -1 like = 10 Kwh pentru Scoala Speciala Caransebes

1 like = 10 Kwh pentru Scoala Speciala Caransebes. E.ON Energie Romania ofera de Craciun 200.000 de kWh

19 Decembrie 2016
Yam Yam

E.ON Energie Romania desfasoara in aceste zile o noua editie a campaniei “Daruieste Lumina Craciunului”.

Cu aceasta ocazia compania doneaza 200.000 kWh de gaz sau electricitate unor spitale, scoli, gradinite, camine si centre de batrani, care au nevoie de sprijin în perioada Sarbatorilor. Printre cele 11 institutii sociale alese sa participe la campanie se numara in acest an si Scoala Speciala din Caransebes. Fiecare Like acordat se va transforma automat în 10 kWh. “Toti cei 200.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, kilowatii respectivi urmand sa fie scazuti din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.

Prima editie a campaniei „Daruieste lumina”, una dintre cele mai mari campanii de social media derulate de E.ON Romania, s-a desfasurat în luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh spre beneficiul unui numar de 12 institutii – spitale, scoli, case de copii si case de batrani din 10 judete. Campania a fost continuata în decembrie 2015, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude.”, a anuntat E.ON Energie Romania.

 

Scoala Speciala Caransebes

Strada Spitalului 8, Caransebes

Scoala Gimnaziala Speciala Caransebes scolarizeaza elevi cu Deficiente Mintale Usoare, Moderate si Severe . Obiectivul principal al Scolii Speciale Caransebes este ridicarea calitatii procesului instructiv- educativ si formativ-terapeutic în concordanta cu cerintele Reformei si asigurarea modernizarii bazei materiale în vederea obtinerii de performante, tinandu-se cont de situatia concreta din scoala, de conditiile comunitatii si de mediul familial din care provin elevii.Orientarea educatiei a evoluat în ultimele decenii, în mod considerabil, sub influenta schimbarilor sociale fundamentale, de la simpla achizitie de cunostinte (a sti) si de formare a deprinderilor (a învata sa faci), la dezvoltarea atitudinilor (a vrea sa fii) si a personalitatii, în întregul ei (a învata sa fii împreuna cu altii) – toate aceste domenii concurand la potentarea dezvoltarii si devenirii individului în cadrul societatii (a învata sa devii). Totodata, accentul strategic în procesul educational se muta de la punctual si fragmentat (cunostinte, deprinderi, abilitati izolate), la integrat, solistic si emergent (competente personale si sociale).

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top