Caransebes.ro -Politistii au scotocit pana si in congelatorul unuia dintre suspecti Caransebes.ro -Politistii au scotocit pana si in congelatorul unuia dintre suspecti

Politistii au scotocit pana si in congelatorul unuia dintre suspecti

12 Iulie 2018

Doi barbati din Iablanita s-au trezit cu politistii la usa dupa ce oamenii legii au strans informatii ca indivizii au participat la o partida de vanatoare fara autorizatie.

In cazul unuia dintre indivizi, politistii i-au confiscat carnea de vanat pe care o avea in congelator. Barbatii de 60 si respectiv 49 de ani sunt cercetati pentru braconaj, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. ”La locuinta unuia dintre barbati a fost identificata cantitatea de 5,3 kg. carne de mistret, împuscat în cursul lunii mai – iunie, în timpul unei partide de vanatoare fara autorizatie. De la domiciliul autorului a fost ridicata carnea de mistret, 1 arma de vanatoare si 8 cartuse calibru 12 mm. De asemenea a fost identificat si un alt participant la partida de vanatoare ilegala, un barbat de 49 de ani, din locuinta si autoturismul caruia au fost ridicate 2 arme de vanatoare, 72 de cartuse, calibru 12 mm si 30-06 mm, unele dintre ele confectionate artizanal, o sursa de iluminare folosita la vanatoare, un instrument de confectionat cartuse, 2 binocluri. În continuare se efectueaza cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, si braconaj cinegetic”, au anuntat pentru Caransebes.ro, surse judiciare.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top