Caransebes.ro -Alergati si pedalati la Muntele Mic Vertical Race 2018 Caransebes.ro -Alergati si pedalati la Muntele Mic Vertical Race 2018

Alergati si pedalati la Muntele Mic Vertical Race 2018

19 Iunie 2018

Clubul Sportiv Tibiscus, în parteneriat cu Universitatea “Tibiscus” din Timisoara si cu sprijinul Keystone TexTel Timisoara, organizeaza în weekend-ul 23-24 iunie 2018 concursul de alergare  si ciclism Muntele Mic Vertical Race (MMicVR), editia a 3-a.

Concursul se va desfasura în zona Muntele Mic (între Turnu Ruieni si statiunea Muntele Mic), la startul lui fiind asteptati peste 150 de sportivi. Evenimentul va cuprinde 2 curse distincte destinate iubitorilor de miscare în aer liber si iubitorilor de munte:

- Sambata, 23 iunie 2018 - Alergare: un traseu în lungime de 6km cu 1000m diferenta de nivel pozitiva, care porneste de la baza fostului Telescaun si se termina sus la crucea de pe Muntele Mic.

- Duminica, 24 iunie 2018 - Ciclism: un traseu în lungime de 28km cu 1200m diferenta de nivel pozitiva, cu startul din Turnu Ruieni si finish-ul sus pe munte în statiunea Muntele Mic.

“În vederea bunei desfasurari a probei de ciclism, circulatia rutiera va fi închisa pe DJ608A, pe tronsonul Turnu Ruieni - statiune Muntele Mic, duminica 24 iunie 2018 în intervalul orar 10-13. Exista deja o comunitate tot mai numeroasa a celor pasionati de alergare montana. Alergarea este unul din cele mai simple sporturi, nu este costisitor si poate fi practicat la orice varsta, indiferent de conditia sociala sau materiala. Iar soseaua care urca pana sus în statiunea Muntele Mic ofera una din cele mai frumoase catarari pentru pasionatii de ciclism. Pregateste-te pentru Muntele Mic Vertical Race, vino în 23-24 iunie sa alergi si/sau sa pedalezi si sa te bucuri de primavara sau doar sa admiri peisajele extraordinare si sa îi încurajezi pe concurenti. Vei descoperi locuri inedite, peisaje colorate si mai ales multa voie buna. Daca vei participa, o masa calda te va rasplati la sfîrsitul cursei; iar daca vei castiga, premiile oferite de sponsori te vor rasplati pentru efort!“, au anuntat organizatorii.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top