Caransebes.ro -Saptamanii Prevenirii Criminalitatii s-a incheiat cu lectii despre siguranta rutiera Caransebes.ro -Saptamanii Prevenirii Criminalitatii s-a incheiat cu lectii despre siguranta rutiera

Saptamana Prevenirii Criminalitatii s-a incheiat cu lectii despre siguranta rutiera

25 Mai 2018

Ultima zi a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii, dedicata educatiei rutiere, a adus fata în fata peste 350 de elevi din clasele I – VIII si politisti de politie rutiera din toate orasele judetului.

„Lectiile” au vizat atat regulile de circulatie care trebuie respectate de pietoni, dar si de biciclisti, sfaturile preventive atat de necesare pentru copiii nostri, dar si cateva exemple asupra urmarilor posibile în cazul nerespectarii lor. “Cateodata am fi surprinsi cat de multe nereguli observa copiii nostri în trafic! Dar, în aceeasi masura, putem fi surprinsi de faptul ca, aceeasi copii, desi cunosc regulile de circulatie, recunosc faptul ca uneori nu le respecta! Datoria noastra, atat a parintilor, cat si a profesorilor, dar si a politistilor, este sa-i facem constienti de riscurile care pot sa apara în urma nerespectarii regulilor de circulatie, sa-i facem sa le înteleaga si sa le asume! O parte dintre copii, cei care au participat la activitatile de vineri, au învatat ceva în plus. Pentru siguranta lor, pentru siguranta tuturor copiilor, pentru siguranta noastra, politia rutiera va îndeamna, va recomanda sa respectati regulile de circulatie si va ureaza DRUM BUN !!”, a anuntat IPJ Caras-Severin.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top