Caransebes .ro -Barbatul din Caransebes care si-a omorat mama dupa ce i-a dat foc, isi asteapta condamnarea Caransebes .ro -Barbatul din Caransebes care si-a omorat mama dupa ce i-a dat foc, isi asteapta condamnarea foto :Caransebes.ro

Barbatul din Caransebes care si-a omorat mama dupa ce i-a dat foc, isi asteapta condamnarea

11 Aprilie 2018

Procurorii au anuntat finalizarea cercetarilor in dosarul care il priveste pe un barbat din cartierul Nord, care la mijlocul lunii februarie si-a incendiat mama, in urma unui scandal banal.

Femeia si-a gasit sfarsitul pe patul unui spital din Timisoara, cateva zile mai tarziu. Procurorii caraseni au anuntat ca au finalizat rechizitoriul si au decis trimiterea lui la judecatorii de la Tribunalul Caras-Severin, la mijlocul saptamanii trecute. Adam Gheorghe Claudiu va trebui sa raspunda pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si infractiunea de tulburarea linistii publice. In dosarul trimis spre judecare, procurorii au retinut ca în data de 15 februarie 2018, în jurul orelor 14,00, pe fondul unei nemultumiri legate de ratacirea unor documente, între inculpatul Adam Gheorge Claudiu si mama sa are loc o cearta, în interiorul apartamentului, moment în care inculpatul se hotaraste sa se razbune si sa-si incendieze mama si astfel se deplaseaza la o statie peco de unde achizitioneaza 960 ml benzina pe care o introduce de la pompa de alimentare într-o sticla de plastic pe care o avea asupra sa, revine în apartament si îsi incendiaza mama pe scara blocului, victima decedand, urmare a incendierii, în data de 23.02.2018. Imediat dupa producerea evenimentului, la locul faptei s-au strans circa 40 de persoane, evenimentul producand o tulburare a linistii publice. Rechizitoriul a fost întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin, au anuntat magistratii caraseni. Adam Gheorghe Claudiu va fi judecat in stare de arest preventiv.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top