Caransebes .ro -Un sarpe a bagat in sperieti turistii veniti sa se relaxeze la Baile Herculane Caransebes .ro -Un sarpe a bagat in sperieti turistii veniti sa se relaxeze la Baile Herculane foto : IJJ Caras Severin

Un sarpe a bagat in sperieti turistii veniti sa se relaxeze la Baile Herculane

10 Aprilie 2018

Un sarpe, a carui lungime depasea un metru, i-a speriat de moarte pe cativa turisti veniti sa respire aerul curat din statiunea Baile Herculane.

Reptila a fost vazuta strecurandu-se sub capota unei masini, astfel ca oamenii au intrat in panica si au solicitat prezenta unui echipaj de jandarmi. Oamenii legii au ajuns la locul solicitarii si au cerut ajutorul proprietarului masinii, care a deschis capota gasind sarpele incolacit chiar pe bateria masinii. ”Patrula mixta ajunsa la fata locului a identificat proprietarul autoturismului, ce se afla cazat intr-un hotel din apropiere, pentru a putea deschide capota, deoarece, din informatiile primite de la martorul ocular, reptila a intrat în masca din fata. Jandarmul a reusit sa prinda sarpele cu ajutorul unui dispozitiv confectionat la fata locului, eliberandu-l în zona împadurita din apropierea statiunii”, au anuntat reprezentantii Jandarmeriei Caras-Severin.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top