caransebes.ro -Se modifica mersul trenurilor si in statia de cai ferate din Caransebes caransebes.ro -Se modifica mersul trenurilor si in statia de cai ferate din Caransebes foto: caransebes.ro

Se modifica mersul trenurilor si in statia de cai ferate din Caransebes. CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 11 decembrie, va intra in vigoare noul program de circulatie al trenurilor de calatori

9 Decembrie 2016

Duminica intra in vigoare noul Mers al Trenurilor 2016-2017, programul urmand a fi valabil pana la data de 9 decembrie 2017.

CFR a anuntat ca oferta de transport feroviar de pasageri este adaptata cererii pietei atat prin optimizarea graficelor de circulatie si a capacitatii de transport, cat si prin asigurarea conditiilor de confort pe categorii de trenuri, în limita resurselor disponibile. Zilnic se vor afla în circulatie între 1200 si 1300 de trenuri.

Pe langa facilitatile acordate prin acte normative diferitelor categorii de calatori (de ex. elevi, studenti,  pensionari etc), CFR Calatori ofera o serie de reduceri tarifare. Distributia de bilete se asigura prin : statii, agentii, automate de vanzare si distribuitori autorizati cu care exista parteneriate de vanzare bilete. Si în anul 2017, pasagerii vor putea sa calatoreasca în afara tarii zilnic, cu trenuri directe din Bucuresti Nord catre Viena (de la 39 Euro pe sens) si Budapesta (de la 29 Euro pe sens), iar în sezonul estival catre Sofia si Salonic. Din Viena exista posibilitati de calatorie catre orice destinatie europeana.

De asemenea, oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta si din: Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj-Napoca.

Începand din data de 11 decembrie 2016, CFR Calatori va introduce o noua oferta comerciala City Star Germania pentru calatoriile catre Germania. Din 1 ianuarie 2017, pentru oferta Interrail Pass (abonament valabil în toata Europa sau pe o anumita tara din Europa), limita maxima de varsta la tanar se va modifica de la 26 la 28 de ani. 

Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori 2016-2017” va putea fi achizitionata din principalele gari si agentii CFR din Bucuresti si din tara, la pretul de 14 lei. Deoarece continutul poate fi actualizat, calatorii sunt rugati sa solicite informatii cu privire la mersul trenurilor de la statiile si agentiile CFR.

Etichetat cu
Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top