Caransebes .ro -Circulatia feroviara intre Caransebes si Baile Herculane a revenit la normal Caransebes .ro -Circulatia feroviara intre Caransebes si Baile Herculane a revenit la normal

Circulatia feroviara intre Caransebes si Baile Herculane a revenit la normal

5 Martie 2018

CFR a anuntat ca circulatia trenurilor intre Caransebes si Baile Herculane a revenit la normal dupa ce duminica seara multe bucati de stanca au cazut pe calea de rulare.

Duminica seara in jurul orei 22 mai multe bucati de stanca au blocat complet cele doua linii aflate in apropierea statiei CFR Baile Herculane paralizand practic traficul feroviar. “Au fost oprite doua trenuri IR 9556 si 1693, iar începand cu ora 00:00, s-a deblocat linia 1, respectiv directia Baile Herculane – Orsova, ramanand în continuare închisa linia 2, pana la eliberarea totala a caii ferate. De la kilometrul 405+220, pe o distanta de 50 metri, se circula cu restrictie de viteza de 10 km/h. În urma evenimentului feroviar nu au rezultat victime.”, au anuntat reprezentantii SNCFR. Luni, in jurul orelor 16, angajatii CFR au reusit sa inlature total bucatile de stanca de aproximativ doua tone, astfel ca traficul a fost reluat pe cele doua cai de rulare afectate.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top