Caransebes .ro -Meteorologii au anuntat cum va fi vremea la Caransebes pana pe 25 februarie Caransebes .ro -Meteorologii au anuntat cum va fi vremea la Caransebes pana pe 25 februarie foto : Primaria Caransebes

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea la Caransebes pana pe 25 februarie

12 Februarie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, mai exact pentru perioada 12-25 februarie.

Conform estimarii, in primele zile ale intervalului, media temperaturilor maxime va marca o scadere, de la 6 grade spre 2...3 grade în jurul datei de 15 februarie, pentru ca apoi sa creasca spre aproximativ 6...7 grade, valoare apropiata de norma climatologica a perioadei si în jurul careia se va mentine pana la finalul celei de a doua saptamani de prognoza. Temperaturile minime vor fi negative în decursul primei saptamani de prognoza, urmand a se situa între -1 si -5 grade, în medie, cu cele mai scazute valori în jurul datei de 16 februarie. Ulterior, valorile termice nocturne vor marca o usoara crestere, astfel încat, în intervalul 18 – 25 februarie, se vor situa în jurul a 0 grade, cu o usoara tendinta de scadere, spre -2 grade, la sfarsitul celei de a doua saptamani. Pe 13 si 14 februarie se vor semnala precipitatii pe arii extinse si, posibil, mai importante cantitativ, iar apoi probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, slabe si pe arii mai restranse, va fi mai ridicata începand cu data de 17 februarie si pana la sfarsitul intervalului de prognoza.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top