Caransebes .ro -Politist in Otelu Rosu prins drogat la volan Caransebes .ro -Politist in Otelu Rosu prins drogat la volan

Politist in Otelu Rosu prins drogat la volan

7 Februarie 2018

Un politist de la Transporturi Feroviare din Otelu Rosu s-a ales cu un dosar penal si risca sa fie dat afara din politie pentru ca a fost prins la volan dupa ce a consumat droguri.

Omul legii in varsta de 23 de ani este din Lugoj si a fost tras pe dreapta pentru un control chiar de catre colegii lui din orasul unde locuieste, anunta Lugoj Info.ro. In urma verificarii cu aparatul pentru depistarea conducatorilor care consuma substante interzise, testerul a indicat faptul ca politistul a consumat substante interzise reactionand pozitiv la THC si amfetamina. Jurnalistii de la Lugoj Info.ro precizeaza ca persoanele care consuma THC reprezinta un pericol major daca se afla la volan, substanta dand consumatorilor simptome psihotice temporare, halucinatii si chiar paranoia. Pe numele politistului a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta unor substante interzise.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top