Caransebes.ro -Barbat din Caransebes retinut in timp ce incerca sa dea mita unui politist Caransebes.ro -Barbat din Caransebes retinut in timp ce incerca sa dea mita unui politist

Barbat din Caransebes retinut in timp ce incerca sa dea mita unui politist

9 Ianuarie 2018

Un barbat de 46 de ani din Caransebes a fost retinut de catre procurori dupa ce a incercat sa mituiasca un agent de la Politia Rutiera.

Barbatul, care este cetatean turc, a oferit unui politist suma de 350 de lei dupa ce in urma unui control oamenii legii l-au anuntat ca va ramane fara permis. Caransebeseanul a fost tras pe dreapta pe Calea Severinului din Craiova fiind la volanul unui autoturism marca Audi. Aparatul radar l-a inregistrat cu o viteza de 86 de km/h iar aparatul etilotest a aratat o valoare de 0,09mg/l/alcool pur in aerul expirat. Auzind ca urmeaza sa fie pieton, cetateanul turc ce are resedinta in Caransebes a oferit suma de bani pentru ca oamenii legii sa nu ia nicio masura impotriva lui. Politistii i-au anuntat pe ofiterii anticoruptie din cadrul Serviciului Judetean Dolj care au organizat un flagrant in biroul agentilor.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top