caransebes. ro-Marul discordiei ar fi fost terenul pe care pasteau oile caransebes. ro-Marul discordiei ar fi fost terenul pe care pasteau oile foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Marul discordiei ar fi fost terenul pe care pasteau oile. O cearta intre doi ciobani a degenerat, iar unul dintre ei a ajuns in stare grava la spital

2 Octombrie 2017

Politistii caraseni fac cercetari in comun cu colegii lor din Timis dupa ce un barbat de 47 de ani a ajuns la spitalul din Lugoj cu coastele rupte si plamanul perforat in urma unui scandal petrecut la Salbagelul Nou.

Victima le-a declarat anchetatorilor din Lugoj ca a fost batut fara motiv, sambata seara, la barul din localitatea Salbagelul Nou, scrie lugojinfo.ro citand surse judiciare. Oamenii din localitatea apartinatoare comunei Sacu nu confirma varianta si spun ca nu au auzit de niciun scandal fiind aproape siguri ca cei doi s-au luat la bataie pe camp, la mijloc fiind o neintelegere cu privire la locul unde pasteau cele doua turme, terenul apartinand unei firme daneze. Barbatul batut a ajuns pana la urma la un spital din Timisoara, politistii anuntand ca au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, urmand sa stabileasca clar imprejurarile in care s-a produs agresiunea. Deocamdata dosarul penal se afla in lucru la politistii din Lugoj iar daca este nevoie, acestia isi vor declina competenta catre politistii caraseni si procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caransebes.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top