caransebes .ro -Soferul din cauza caruia a murit joi o femeie in zona Teregova, nu avea permis de conducere caransebes .ro -Soferul din cauza caruia a murit joi o femeie in zona Teregova, nu avea permis de conducere foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Incredibil! Soferul din cauza caruia a murit joi o femeie in zona Teregova, nu avea permis de conducere

22 Septembrie 2017

Politistii din Caransebes au continuat cercetarile in cazul accidentului grav produs joi intre localitatile Teregova si Armenis.

Cercetarile politistilor nu au fost lipsite de surprize. In momentul in care au verificat baza de date in ceea ce priveste permisul de conducere al soferului vinovat de accident, oamenii legii au aflat ca barbatul domiciliat in judetul Mehedinti nu figura in baza de date ca detinator de permis. ”Fiind efectuate verificari în bazele de date, politistii au stabilit ca soferul autoturismului, în varsta de 36 de ani, din Mehedinti, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere fara permis”, a declarat pentru caransebes.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin. Va reamintim ca o persoana a murit dupa ce un barbat de 36 de ani, din Mehedinti, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebes spre Orsova. Intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, carosabilul fiind ud, barbatul nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat si a patruns pe contrasens unde a lovit cu partea laterala dreapta o autoutilitara condusa regulamentar de un barbat în varsta de 44 de ani, din Salaj. Dupa impact, autoturismul a fost proiectat în afara partii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un parapet metalic. Soferul vinovat de nenorocire a ajuns si el la spital in stare grava.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top