caransebes. ro -Individ luat pe sus de politisti dupa ce a ridicat un colet in care se aflau droguri de mare risc caransebes. ro -Individ luat pe sus de politisti dupa ce a ridicat un colet in care se aflau droguri de mare risc

Flagrant la Otelu Rosu. Individ luat pe sus de politisti dupa ce a ridicat un colet in care se aflau droguri de mare risc

14 Iulie 2017

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Caras-Severin au anuntat ca au reusit prinderea in flagrant a unui traficant de droguri, la Otelu Rosu.

Magistratii au anuntat ca intreaga operatiune a plecat de la faptul ca în perioada 10-11.07.2017, inculpatul Boghian Valentin utilizand un serviciu de transfer al banilor a cumparat o cantitate de cca 500 grame droguri de risc si a dispus introducerea acesteia în tara printr-un serviciu de coletarie internationala. Miercuri, Boghian, in varsta de 31 de ani a fost depistat în flagrant, în orasul Otelu Rosu, jud. Caras – Severin, în timp ce primea din Spania coletul în care se afla disimulata cantitatea de droguri de risc achizitionata în vederea distribuirii.
“Din cercetari a reiesit ca, în cursul anului 2017, s-ar fi achizitionat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în tara si distribuite pe raza judetului Caras-Severin.
La data de 13.07.2017 Tribunalul  Caras-Severin a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru  o perioada de 30 de zile. Actiunea a fost efectuata împreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din Caras-Severin. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.”, au anuntat procurorii.

 

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top