caransebes. ro -Alergare si ciclism pe Muntele Mic in cadrul editiei a doua a Muntele Mic Vertical Race caransebes. ro -Alergare si ciclism pe Muntele Mic in cadrul editiei a doua a Muntele Mic Vertical Race

Miercuri este ultima zi de inscrieri. Alergare si ciclism pe Muntele Mic in cadrul editiei a doua a Muntele Mic Vertical Race

6 Iunie 2017

Clubul Sportiv Tibiscus organizeaza în data de 10 iunie 2017 concursul de alergare si ciclism Muntele Mic Vertical Race (MMicVR), editia a 2-a.

Concursul se va desfasura în zona Muntele Mic (între satul Borlova si statiunea Muntele Mic), la startul lui fiind asteptati peste 150 de sportivi. “Prin intermediul Muntele Mic Vertical Race dorim sa încurajam cat mai multa lume sa practice miscarea în aer liber, concursul desfasurandu-se într-o zona montana de o frumusete aparte. Evenimentul va cuprinde 2 curse distincte  destinate iubitorilor de miscare în aer liber si iubitorilor de munte”, au anuntat organizatorii. Proba de alergare se desfasoara pe un traseu în lungime de 6km cu 1000m diferenta de nivel, care porneste de la baza fostului Telescaun si se termina la crucea de pe Muntele Mic. Proba de ciclism se desfasoara pe un traseu în lungime de 24km, cu startul de la iesirea din satul Borlova si va avea finish-ul în statiunea Muntele Mic. În vederea bunei desfasurari a probei de ciclism, circulatia rutiera va fi închisa pe DJ608A, pe tronsonul iesire sat Borlova- statiune Muntele Mic, în intervalul orar 10-14. “Exista deja o comunitate tot mai numeroasa a celor pasionati de alergare montana. Alergarea este unul din cele mai simple sporturi, nu este costisitor si poate fi practicat la orice varsta, indiferent de conditia sociala sau materiala. Iar soseaua care urca pana sus în statiunea Muntele Mic ofera una din cele mai frumoase catarari pentru pasionatii de ciclism”, au mai precizat organizatorii competitiei.

Înscrierile se mai pot efectua pana în data de 7 iunie pe site-ul evenimentului : www.banatepic.ro. Tot acolo se mai pot gasi informatii si detalii suplimentare referitoare la concurs.

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top