Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Sa astepti trenul in gara din Caransebes este un chin caransebes.ro -Sa astepti trenul in gara din Caransebes este un chin foto: caransebes.ro

Caini, oameni fara adapost si mirosuri pestilentiale. Sa astepti trenul in gara din Caransebes este un chin

21 Noiembrie 2016
Yam Yam

Putinii gugulani care mai calatoresc cu trenul si sunt nevoiti sa astepte cateva minute in gara sunt supusi unor incercari greu de tolerat.

Statia CFR din Caransebes a devenit un focar de infectie in care orice calator isi gaseste cu greu locul. In asa-zisa sala de asteptare stapani sunt oamenii fara adapost, care s-au cazat de foarte mult timp in gara pentru ca acolo e cald si nimeni nu le are treaba. Clientii CFR intra cu teama in statie, asteptandu-se in orice moment sa fie abordati de sarmani. Majoritatea calatorilor nu zabovesc decat un minut-doua in incinta statiei, isi procura in fuga biletul si ies la aer pentru ca abia poti respira in sala. In rest, peisajul este unul dezolant, geamurile statiei fiind sparte, iar animalele, venite cel mai probabil odata cu oamenii strazii, isi fac nevoile pe unde apuca si se ingramadesc langa caloriferele care inca mai functioneaza si mai dau ceva caldura.

Etichetat cu
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top