caransebes.ro -Politist din Otelu Rosu fotografiat cand a parcat masina pe trecerea de pietoni caransebes.ro -Politist din Otelu Rosu fotografiat cand a parcat masina pe trecerea de pietoni foto: facebook.com

Politist din Otelu Rosu fotografiat cand a parcat masina pe trecerea de pietoni. Ce scuza au gasit oamenii legii

31 Mai 2017

O fotografie cu masina politiei parcata pe o trecere de pietoni la Otelu Rosu a devenit virala pe retele de socializare.

Imaginea, care nu face deloc cinste politistilor, a fost surprinsa de un localnic care pe buna dreptate s-a aratat indignat de modul in care omul legii a ales sa parcheze, in conditiile in care inainte si dupa trecerea de pietoni erau suficiente locuri libere. Contactati de caransebes.ro, reprezentantii IPJ Caras-Severin au gasit o scuza si au sustinut ca politistul se afla in misiune. Chiar si asa gestul sau este unul care ridica semne serioase de intrebare cu privire la capacitatea politistului sa conduca o masina , mai ales de politie. Oamenii legii au anuntat insa ca isi vor intreba colegul de ce nu a parcat inainte sau dupa trecerea de pietoni si ii vor atrage atentia ca nu a procedat corect, chiar daca a fost in misiune.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top