Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Lucrari de mentenanta la sistemul informatic de emitere a rovinietelor/peajului caransebes.ro -Lucrari de mentenanta la sistemul informatic de emitere a rovinietelor/peajului foto : ziuadecj.realitatea.net

Lucrari de mentenanta la sistemul informatic de emitere a rovinietelor/peajului

9 Mai 2017
Yam Yam

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere  informeaza ca în data de 10.05.2017, în intervalul orar 08:30 - 11:30, este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie îngreunata/întrerupta.

CNAIR a anuntat ca aceste probleme ar putea aparea deoarece se fac o serie de lucrari de mentenanta la sistemul informatic care emite tichetele. Astfel, utilizatorii retelei de drumuri nationale trebuie sa stie ca achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunare de la Fetesti- Cernavoda, în data de 10.05.2017, se poate realiza pana cel tarziu la ora 24.00 a zilei urmatoare. Utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc în data de 10.05.2017 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel tarziu la ora 24.00 a zilei respective.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top