Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -A fugit de la locul accidentului desi nu era vinovat caransebes.ro -A fugit de la locul accidentului desi nu era vinovat foto: caransebes.ro

Atitudine inexplicabila a unui sofer. A fugit de la locul accidentului desi nu era vinovat

7 Mai 2017
Yam Yam

Toata zona de vest a tarii este scotocita de politistii caraseni care cauta un sofer implicat intr-un accident produs sambata dimineata la Toplet, pe drumul care leaga Caransebes de Baile Herculane.

In urma accidentului, un barbat de 80 de ani, pieton, a murit si, conform cercetarilor facute la locul faptei, s-a stabilit ca soferul era nevinovat. Imediat dupa ce a lovit pietonul, conducatorul auto a fugit de la locul incidentului. Politistii au controlat pana acum mai multe localitati din judetul Caras-Severin, iar pentru gasirea soferului fugar au fost alertati si politistii din Mehedinti, Gorj, Timis si Hunedoara. Oamenii legii au anuntat ca barbatul care a murit a traversat strada neregulamentar. “Oricine poate oferi informatii care sa conduca la identificarea conducatorului auto este  rugat sa sune la numarul unic de urgenta - 112  sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie!”, a anuntat IPJ Caras-Severin. Parasirea locului accidentului, ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top